Garcés - de Seta - Bonet | REORDENACIÓ PLAÇA MOLINA. BARCELONA
20315
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20315,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

REORDENACIÓ PLAÇA MOLINA. BARCELONA

 

Localització:

Plaça Molina, Barcelona

Promotor:

Ajuntament de Barcelona

Superfície:

7.500 m2

Any projecte:

1987

Any inici obra:

1996

Any final obra:

1998

Arquitecte associat:

Enric Sòria

Col·laboradors:

Antonio Montes (Projectes Urbans/Ajuntament de Barcelona)
José Manuel Vázquez (Projectes Urbans/Ajuntament de Barcelona)
Huarte/Corvian/Necso, en diverses fases i sectors

Aparellador:

Jordi Lleal

Josep Molero

Constructor:

F.C.C.

Fotògraf:

Lluís Casals

 

Obra Premiada a la V Biennal d’Arquitectura Espanyola 1997-98

Category

Urbanisme i espai públic